Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Over Ons

1924

1924

Utrecht. Jan Stijlaart, toen pas 12 jaar startte als leerling bij een bronsgieterij in Utrecht. Direct ontwikkelde hij een voorliefde voor het materiaal: krachtig en solide, maar toch flexibel. Maar bovenal werd hij gegrepen door de kracht van kunst. Door alle unieke verhalen die hij met zijn handen zichtbaar maakte.

1957

1957

Deze passie goot hij in zijn eigen onderneming

2020

Heden

Ruim 60 jaar later ziet de wereld er heel anders uit. Jan gaf het stokje en de voorliefde voor de ambacht door aan zijn zoon Jos en kleinzoon Johan. Inmiddels runnen zij het bedrijf met dezelfde passie als (groot)vader Jan. Dit doen ze niet alleen: tegenwoordig bestaat Flassh uit een club van 11 man. Ondanks hun verschillende persoonlijkheden en achtergronden hebben zij één ding met elkaar gemeen de passie voor het vak.

Deze passie vormt de rode draad van Flassh: “Het verbindt ons als team én met de kunstenaars voor wie wij werken. Het maakt ons ijzersterk. Eigenlijk net als brons: krachtig en solide, maar toch flexibel.”

Ons team